Лесно направи оригами

69.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Запознајте го вашето дете со традиционална јапонска вештина за правење уметнички фигури со виткање на хартија. Во оваа книга ќе најдете разнобојни листови и детални инструкции  со чија помош вашето дете ќе помине часови забавувајќи се.

Дополнителни информации

Димензии

210/297 mm; 24 страници; брош повез и илустрации во боја