Кучешки раси

290.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Во книгата се опфатени 123 раси на кучиња од целиот свет, претставени со краток опис за потеклото, историјата И расните карактеристики проследено со илустрации во боја. Книгата им ја препорачуваме на сите љубители на кучињата.

Дополнителни информации

Димензии

148/200 mm-256 страници, тврд повез, илустрации во боја