Кошарка

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Кошарката е еден од најпопуларните и најинтересните спортови. дознајте за потеклото, правилата и луѓето што се истакнале во оваа игра. Преполна со разнобојни фотографии и факти, секоја енциклопедија претставува право задоволство за читателот.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја