Кони ја спасува баба

199.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

На постарите не и м е лесно… Секогаш на Кони и се случува нешто. Затоа е прекрасно што баба и дедо ќе ја земат и неа на одмор, на големото езеро. Таму Кони сака добро да се одмори и да ужива. Но, задоволството прераснува во сериозна работа. И тогаш Кони мора да направи нешто за баба.

Дополнителни информации

Димензии

147/215 mm-95 стр.