Кони слави роденден

199.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

За Кони сега се е поинаку…Нејзината мајка повторно почна да работи. Но, тоа и не е некој голем проблем, помисли Кони. Не би требало да биде тешко, еднаш неделно да се грижи за Јакоб. И доволно е порасната, за да може и самата да има сопствен клуч. Само да не беше проблемот со славењето на роденденот…

Дополнителни информации

Димензии

147/215 mm-93 стр.