Кони и љубовното писмо

199.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Што се случува во одделение на Кони?!? Љубовниот вирус е прекинат! Кони е сосема сигурна, дека таа не е заљубена. Или можеби не е баш така? Од каде да знае, дека е заљубена? Но, и таа сака да добива љубовни писма, како нејзината другарка Ана. А кога веќе никој не и пишува, тогаш таа мора некако сама да си помогне…

Дополнителни информации

Димензии

147/215 mm-93 стр.