Книга за девојчиња

340.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Девојчиња, оваа книга ви е посветена вам! Во неа ќе најдете се што треба да знае една тинејџерка: совети, предлози и многу интересни идеи, кои ќе ве пренесат во светот на модата и на спортот, кулинарството, градинарството и на тематските забави. Едноставна е и практична, можете да ја носите секогаш со себе. Ќе ви помогне да се снајдете во секоја ситуација!

Дополнителни информации

Димензии

165/234mm-149 страни, мек повез