Квиз-забавувај се и учи

525.00 ден

Купете го овој производ и добијте 5 поени!
Категории: ,

Опис

Оваа интересна и едукативна книга е наменета, пред се, за учениците и за сите оние што сакаат да учат преку игра и забава. Содржи 1000 прашања, кои се прекрасно илустрирани и се однесуваат на сите области од животот, природата, светот на животните, спортот и многу други. Книгата претставува предизвик за секого, да го тестира своето знаење и благодарение токму на оваа книга учењето станува вистинско задоволство.

Дополнителни информации

Димензии

147/295 mm – 196 стр., брош повез