Камиони

99.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Нова забава за малите момчиња. Многу возила за боење и многу лепенки за лепење со новата серија боенки на ТОПЕР!

Дополнителни информации

Димензии

230/200 mm-10 страници