Како да се биде девојка

280.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Една поинаква книга за девојки!

Дали некогаш си се запрашала зошто постојат правила кои се чини дека важат само за девојки?
Дали сакаш да дознаеш повеќе за bodyshaming, selfcare и рамноправноста?
Дали сметаш дека се интересни жените и девојките кои си тераат по свое?
Со сите списоци, совети и се разбира најмногу од се Girlpower!

Дополнителни информации

Димензии

165/236mm-154 страни, мек повез