Како да го смоташ својот дневник

199.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

СМОТАЈ ГО СВОЈОТ ДНЕВНИК!

Совет #1: Обиди се да откриеш кој вид на дневник ти одговара!

Совет #2: Научи да користиш шифри за супер тајни!

Совет #3: (најважниот од сите) НЕМОЈ ДА ГО ИЗГУБИШ ДНЕВНИКОТ!!!

Дополнителни информации

Димензии

140/202 mm -304страници; брош повез