Искреност

84.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

“Искреноста е првото поглавје во книгата на мудроста”. За да го научите вашето дете на искреност, потребни ви се многу време и трпение. вашето дете мора да знае дека искреноста значи да ја зборувааш вистината, да бидеш директен и достоинствен. Сега е време да му го покажете значењето на вистината на вашето дете со овие инспиративни и забавни кратки приказни. Овие приказни со прекрасни илустрации ќе ги потикнат вашите деца да ја зборуваат вистината и да бидат искрени не само со другите, туку и со себе.

Дополнителни информации

Димензии

280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја