Инсекти

170.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Интересни загатки и изненадувања на секоја страница. Одличен начин за дечињата да ги научат инсектите и нивните главни карактеристики.

Дополнителни информации

Димензии

185/185 mm-10 стр.