Илустриран речник по хемија

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Идеален прирачник по хемија за ученици бидејќи јасниот стил и привлечната организација на содржината овозможува лесно разбирање на секоја област од хемијата. Со јасни дефиниции на едноставен јазик, илустрации и јасни дијаграми за полесно толкување претставува основен прирачник за подготвување на учениците по предметот хемија.

Дополнителни информации

Димензии

172/240 mm – 128 стр; брош повез