Илустриран речник по Физика

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Оваа книга е идеална за тие што учат физика. Со јасен стил, атрактивен дизајн и распоред, придонесува за потполно разбирање на секоја област од овој предмет. Илустрациите и графиконите помагаат подобро да се протолкуваат, разјаснат и објаснат многубројните поими и дефиниции.

Дополнителни информации

Димензии

172/240 mm – 128 стр; брош повез