Илустриран речник по математика

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Аритметика и Алгебра, бесконечни броеви, синус и косинус – енигмата за многу ученици и средношколци сега е решена со овој прекрасен прирачник по математика кои ќе ви ги олесни математичките проблеми.

Дополнителни информации

Димензии

172/240 mm – 128 стр; брош повез