Илустриран речник по биологија

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Со прецизни и систематски организирани целини овој прирачник дава јасна и детална содржина за сите делови на биологијата: екологијата, човекот, ботаниката, размножувањето и генетиката, животните и општата биологија. Богатството со илустрации служи за подобро објаснување на поимите, а нивниот индекс на крајот од книгата е корисен за подобро снаоѓање во истата.

Дополнителни информации

Димензии

172/240 mm – 128 стр; брош повез