Илустриран речник на англиски јазик за деца

1,050.00 ден

Купете го овој производ и добијте 11 поени!
Категории: ,

Опис

Сликовит речник за деца, кој содржи повеќе од 2100 зборови и повеќе од 4000 примери со реченици, претставени на начин, кој на детето му е лесен за читање и за разбирање. Книгата е богата со илустрации, кои го надополнуваат и визуелно го објаснуваат секој израз.

Дополнителни информации

Димензии

190/260 mm – 280 стр., тврд повез