Илустрирана историја на светот

950.00 ден

Купете го овој производ и добијте 10 поени!
Категории: ,

Опис

Илустрираната историја на светот опфаќа приемлива панорама на долгата историја на земјата од раѓањето на вселената со големата експлозија до почетокот на 21 век.

Дополнителни информации

Димензии

210/390 mm – 275 стр., тврд повез, илустрации во боја