Изуми и откритија

950.00 ден

Купете го овој производ и добијте 10 поени!
Категории: ,

Опис

Оваа книга претставува одговор на сите ваши прашања во врска со изумите и пронајдоците кои ја одбележале историјата на човекот.

Дополнителни информации

Димензии

200/270 mm – 254 стр., тврд повез, илустрации во боја