Изгубени во Вавилон

345.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Приклучете се веднаш на оваа авантура. Изгубени во Вавилон е втората книга од авантуристичката серија “Седум Чуда” од мајсторот во раскажувањето приказни, Питер Лерангис.

Дополнителни информации

Димензии

210/145 mm-409 стр.