Игри на интелегенција

199.00 ден

Нема на залиха

Категории: ,

Опис

Во овие четири наслови ќе најдете интересни логички, нумеролошки игри, кои се групирани според нивната сложеност и тоа на лесни, тешки и за експерти. На крајот од секоја игра има празен процтор за да се напише или нацрта одговорот. На крајот од книгите има и решенија на задачите но истите може да се погледнат откога самостојно ќе ја решите задачата.

Дополнителни информации

Димензии

105/140 mm-190 страници; брош повез