Игра на тронови КНИГА 2

349.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Џорџ Р.Р.Мартин

Џорџ Рејмон Ричард Мартин — американски писател на романи и раскази во жанрот на фантазијата, хоророт и научната фантастика. Истовремено сценарист и телевизиски продуцент. Најпознат е по меѓународно популарниот серијал романи во жанрот на епската фантастика, Песна за мраз и оган, подоцна адаптирана на HBO во телевизиската серија Игра на тронови.

Опис

РОМАН СО НЕВИДЕНА СИЛА НА ФАНТАЗИЈАТА ДОСЕГА ОД ПЕРОТО НА НАЈГОЛЕМИОТ МАЈСТОР НА ЖАНРОТ! Во “Игра на тронови” Џ.Р.Р.Мартин создал вистинско ремек-дело обединувајќи го најдоброто што може да го понуди жанрот на епската фантастика. Магија, сплетки, романси и авантури ги исполнуваат страниците на вториот дел од првиот том на оваа епска серија, кој, сигурно, ќе ги одушеви не само љубителите на жанрот, туку и многу поширок круг читатели.

Дополнителни информации

Димензии

145/205mm – 400 страници; брош повез