Зошто?

320.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Книга со прашања и со одговори за човечкото тело, храната, вселената, животните и за животната средина! На секоја страница има прозорчиња кои кријат изненадувања!

Дополнителни информации

Димензии

246/225 mm- 10 стр.;тврд повез и илустрации во боја; прозорчиња