Зоолошка градина

99.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Сликовници со прекрасни илустрации на животни што се развлекуваат како хармоника. Секоја сликовница содржи 16 различни сликички на кои илустративно се прикажани животни со нивниот точен назив. Животните се групирани во 6 различни сликовници И тоа како животни од зоолошката градина, од водата, од дворот, во шумата, како миленичиња и семејни групи.

Дополнителни информации

Димензии

105/100 mm, картон