Земја

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Одсекогаш луѓето биле фасцинирани од планетата на која што живеат. Прашањата за формирањето на Земјата, од што е составена и која е нејзината иднина – сите се одговорени во оваа книга. Енциклопедијата содржи многу фотографии и дијаграми што ќе го направат читачкото искуство уште повозбудливо.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја