Земјата активна планета

441.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!
Категории: ,

Опис

Од своето раѓање нашата планета постојано се менува, континентите се поместуваат, карпите се преобразуваат, климата се менува. Во оваа книга е прикажана еволуцијата на една мошне жива планета – ЗЕМЈАТА.

Дополнителни информации

Димензии

220/290 mm – 95 стр; тврд повез