Зборовник – ВО ГРАДОТ

299.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Обилен, картонски зборовник за најмалите читатели да ги усвојат основните термини и да се запознаат со работите кои ги опкружуваат…

Дополнителни информации

Димензии

205/165 mm-40 страници