Затоа што те љубам

240.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Трогателна човечка приказна во која се обединети трите најважни елементи во животот на секој човек: Љубовта на родителите кон децата, што би направиле за некого што го сакаме и неизбежното прашањето за смртта? Волшебна љубовна приказна која ве вовлекува во мистеријата и ве држи во неизвесност се до самиот крај, кој нема така лесно да го заборавите.

Дополнителни информации

Димензии

100/200mm – 360 страници; брош повез