Заспаната убавица

45.00 ден

Категории: ,

Опис

Ги паметите нашите пријатели од Кралството на бајките? Епа сега сите тие заедно со уште многу нови се повторно со нас. Дваесет приказни со богати и живи илустрации раскажани на 16 страници наменети за оние најмладите.

Дополнителни информации

Димензии

140/190 mm-16 стр.