Животни од зоолошката градина

315.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Илустрации и звуци од сите животни што може да ги сретнете во зоолошката градина.

Дополнителни информации

Димензии

195/185 mm-12 страници/ картонска корица и страници и модул со звуци