Електрицитет

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Идејата на оваа категорија на енциклопедии е на читателите да им даде знаење за концептите на физиката на забавен начин. На младите читатели им ја доближува физиката како што тие би сакале да ја проучат на различен, оригинален и интересен начин!

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници; тврд повез