Дропки

270.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Оваа сложувалка од 35 парчиња ќе му помогне на вашето дете на едноставен и лесен начин да ги усвои дропките и операциите меѓу нив.

Дополнителни информации

Димензии

370/284 mm- картон