Древни цивилизации

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Вториот наслов од новата серија на ТОПЕР енциклопедии.. Неверојатно корисна колекција на енциклопедии, кои ја проучуваат историјата во различни времиња – историја од времето кога човекот бил дивјак, потоа стариот период, по кој следува средниот век и, конечно, модерната ера. Овие времиња ја следат еволуцијата на човекот и развојот на неговиот свет. Таа ги вклучува подемот и падот на некои од најголемите империи и

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници; тврд повез