Додека не зазори 1

399.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!

Опис

Книга за исклучителната љубов без граници помеѓу еден Кинез- лекар И една Американка- новинарка за време И по Втората светска војна, кога политичките збиднувања во светот силно И директно влијаеја врз човечките судбини И кога луѓето беа принудени да тргнат по патиштата по кои никогаш, во некое нормално време не би оделе.
За борбата помеѓу бесконечната љубов И суровите разлики во културите И политичките општества, како И желбата да се заштити семејството, без разлика на цената, ве оставаме да дознаете со читање на ова извонредно дело.