Диносауруси

100.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Со помош на упатствата чекор по чекор и насоките што лесно се следат, прирачникот Луди идеи за цртање развива цртачка вештина и самодоверба, истовремено обезбедувајќи солидна основа за идните уметници. Прирачникот содржи информации за материјалите што се користат, стручните техники за усовршување, вештините што треба да се совладаат и мноштво корисни совети. Патувањето назад во праисторијата и откривајќи го светот на диносаурусите! Од Стегосаурусот и Трицератопусот па се до Брахиосаурусот и Велоцирапторот, твоите цртежи ќе бидат Тирано-одлични!

Дополнителни информации

Димензии

214/280 mm-32 страници