Диносауруси

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Категоријата Светот на животните се состои од книгите за: водоземци, птици, диносауруси, рептили и цицачи. Секоја од овие книги со сигурност ќе им помогне на децата да дознаат повеќе за најразличните видови животни, нивните природни живеалишта, навиките во исхраната и за начинот на живеење.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја