Диносауруси во периодот креда

320.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Оваа „Динопедија“ вклучува:

-Неверојатни илустрации

-Детални и нови информации за секој вид диносаурус

-Мапа од светот за да можете да го лоцирате вашиот омилен диносаурус

-Лексикон на поими

-И многу, многу повеќе…

Дополнителни информации

Димензии

240/320 mm;тврда корица и илустрации во боја; 64 страници