Детето на степата

162.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Првата книга од историската трилогијата која го опишува животот на Скитите. Прекрасна приказна за љубовта, храброста и страдањата на едно момче кое неможе ни да сонува што се ќе му донесе животот во јужноруските Степи..

Дополнителни информации

Димензии

145/205mm – 420 страници; брош повез