Делење

270.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Оваа сложувалка од 58 парчиња ќе му помогне на вашето дете да ја совлада операцијата собирање на многу едноставен и лесен начин.

Дополнителни информации

Димензии

370/284 mm- картон