Декорација со собни растенија

179.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Корисни совети за креирање градинарски амбиент во вашиот дом. Со помош на овој прирачник ќе научите како правилно да се одржат вашите терариуми во кој било период од годината. Запознајте и научете кои се адекватните растенија за секој агол од вашиот дом.

Дополнителни информации

Димензии

230/270mm – 47 страници, брош повез