Гробот на сенките

345.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Останаа тројцата другари
Џек Мекинли и неговите другари го совладаа колосот од Родос, го ископаа богатството на Висечките градини и ги најдоа двата од седумте загубени локулуси – само за да откријат дека се предадени.
Двете страни се одвоени
Во Вавилон, Марко премина на страната на масите и беа разоткриени древните тајни, но одбраните не знаат кому да му веруваат и каде да тргнат. Нивните Г7В моќи растат со неверојатна брзина, нивните светови се извртени наопаку, а масите им се зад петици. Но Џек, Али и Кес немаат друг избор, освен и понатаму да се борат…

Дополнителни информации

Димензии

145/210mm – 285 страници; тврд повез