Грижа

126.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Што те загрижува? Дали си загрижен кога ќе видиш дека некој се расправа? Неодолива книгичка, која ги покажува сите работи што ги загрижуваат дечињата. На нежен и внимателен начин им помага на дечињата да го разберат чувството на загриженост.

Дополнителни информации

Димензии

150/150 mm-10 страници /корица и станици од сунѓер и картон / илустрации во боја