ГРЕЈ

650.00 ден

Купете го овој производ и добијте 7 поени!

Опис

Видете ја љубовната приказна што го освои светот низ очите на Кристијан.. Преку зборовите, размислувањата и емоциите на Кристијан, Е.Л. Џејмс нуди нова перспектива во оваа љубовна приказна која плени стотици милиони читатели ширум светот. Кристијан Греј мора се да контролира; неговиот свет е уреден, дисциплиниран и емоционално празен – се до денот кога во неговата канцеларија не се појави Анастасија Стил со своите убави нозе и неуредна, смеѓа коса. Тој се обидува да ја заборави, но наместо тоа, тој чувствува бура од емоции кои не ги разбира и на кои не може да им одолее. За разлика од сите жени со кои се има запознато, срамежливата и обична Ана како да гледа низ него – ладно, рането срце што се крие зад бизнис гениј кој води луксузен живот. Дали врската со Ана ќе успее да ги отфрли ужасите од детството што секоја вечер го прогонуваат? Или неговите мрачни сексуални желби, потребата за контрола и презирот спрема себеси што му ја полни душата, ќе ја избркаат девојката и ќе ја уништат кршлива надеж што му ја нуди? Романот „Греј“ нуди уникатна приказна за мислите, душата и срцето на еден млад човек кој, поради тешка траума од детството едноставно не знае што да прави кога ќе се соочи со љубов.

Дополнителни информации

Димензии

147/210 mm- 582 стр.