Градина во домот

179.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Опишување во детали на темелните карактеристики на широката разновидност на видовите. Јасно опишување на негата што му е потребна на секое растение. Благодарение на овие неопходни совети ќе ги научите сите вообичаени болести и нивниот третман, потоа идеалната положба, зачестеноста на полевањата и многу други информации за ботаничките семејства.

Дополнителни информации

Димензии

230/270mm – 47 страници, брош повез