Господин Штрбло и кристалите со необична моќ / книга 4

179.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Добро вечер, деца, оваа темна и ветровита ноќ! Ајде сега да се собереме околу огништето бидејќи е време да се раскажуваат необични сказни како што е онаа за Поли и за старата напуштена ветерница. Но, каква страшна тајна крие таа ветерница? Зошто господин Штрбло кришум се врт-врт-вртка околу неа? И што знае за тоа Старата Бабичка? Дојдете поблиску, дечиња, да го разоткриеме сето тоа…. БРРРР! МОРНИЧАВООО! 

Дополнителни информации

Димензии

130/185 mm-204 стр./брош повез/црно бели илустрации