Господин Штрбло и гоблините / книга 3

179.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Добровечер, храбар читателу!

На, дали си доволно храбар да им мсе придружиш на Поли и на Петко додека се качуваат на Гоблинската Планина за да се борат со силите на злото? Внимавај! Оваа книга е полна со мечеви, тролови и вештерки, па и со тоа нешто што личи на корнишон. А, некако во сето тоа е заплеткан и стариот угурсус, господин Штрбло. Живти мустаќите, ова е ВИСТИНСКА ЛУДНИЦА!

Дополнителни информации

Димензии

130/185 mm-190 стр./брош повез/црно бели илустрации