Господин Штрбло и бисквитот милијардер / книга 2

179.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Добро вечер! Ок, тешко е да се опише оваа книга. Видете, тука има едно човече од гурабии со електрични мускули. И ептен е богато, разбирате? А, господин Штрбло и Били Вилијам коваат план како да ги грабнат неговите пари, јасно? И Поли ќе мора да помогне да се спаси ситуацијата. Па, има и забавен парк и сендвичи со виршли, па Петко О’Лири извикува некои мрднати работи и … Еј, па ова и не беше толку тешко да се опише! СЕ ГЛЕДАМЕ!!!

Дополнителни информации

Димензии

130/185 mm-179 стр.