Голема книга на тестови (4-5 години)

168.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Најкомплетен зборник на тестови, задачи разработени од професионални педагози и психолози. Со помош на овие тестови вие лесно ќе го определите нивото на знаење на вашето дете. Доколку резултатите од тестирањето не се доволно високи постојат дополнителни вежби од секоја област за да се научат предвидените работи.

Дополнителни информации

Димензии

210/275 mm- 110 страници; брош повез