Годишни времиња

299.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Запознајте ги Цвета, Сончко, Мразулко и Листко, кои ќе ве одведат на патување низ четирите годишни времиња. Децата ќе ги сакаат овие ликови што ги оживуваат цртежите. Тие се поврзани со годишните времиња преку храната што ја јадат, облеката што ја носат и преку активностите во кои учествуваат.

Дополнителни информации

Димензии

куферче 16x16x3.5 cm / 4 сликовници 155/155mm – тврд повез